Volg ons via:

Wie zijn de specialisten van VerzuimSystemen.nl?

Gratis advies over de Verzuimsoftware die het beste bij u past

Wie zijn de specialisten van VerzuimSystemen.nl

VerzuimSystemen.nl is een samenwerking tussen Marco de Zeeuw en Bob Zeegers. Twee partijen die de markt van binnen en van buiten kennen en actief betrokken zijn geweest bij meerdere edities van de jaarlijkse Verzuimsysteem test van BG magazine.

Marco en Bob hebben voor diverse organisaties selectie- en adviestrajecten uitgevoerd en gaven advies aan aanbieders hoe zij hun systeem zouden kunnen optimaliseren. Gezamenlijk bouwden zij gedegen kennis op van de markt vanuit een onafhankelijk en transparante positie.

 

Bob Zeegers

Bob Zeegers is ondernemer pur sang en betrokken bij innovatieve concepten die bestaande markten opnieuw vormgeven. Hij laat zich hierbij inspireren door ‘blue ocean’ denken en het principe van waarde innovatie en jarenlange expertise op het snijvlak van slimme marketing, sales en een waardevol netwerk.

Bob was onder meer oprichter van het grootste vaktijdschrift over bedrijfsgezondheid BG magazine en werkt vanaf 2005 aan het vergroten van transparantie in de markt, onder meer met het jaarlijks onderzoek naar arbodienstverlening. In 2009 lanceerde Bob Arbokiezer, deze website geeft organisaties in tien minuten een advies over de beste passende arbodienst. Bijna 4.000 organisaties met ruim 850.000 medewerkers maakten al gebruik van deze adviesdienst

Bob is initiator van de jaarlijkse test van Verzuimsystemen. Deze kennis is nu beschikbaar in VerzuimSystemen.nl en het keurmerk Veilig HR-Systemen

Bob Zeegers copyright United Photos/Robin van Lonkhuijsen.

Bob Zeegers copyright Robin van Lonkhuijsen

Marco de Zeeuw

Marco de Zeeuw, van oorsprong HR-man en bedrijfskundige richt zich met een nuchtere blik op de sociale zekerheid. Hij is een van de oprichters van het vak en de opleiding Register-Casemanagement: vanuit financieel-juridisch perspectief zijn zij de procesmanagers van verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Vanuit zijn rol als business developer voor ’s werelds grootste HR-dienstverlener Mercer heeft Marco aan de wieg gestaan van de actuariële VeReFi©-Index©, een cijfermatige objectivering en analyse van alle geldstromen rond Sociale Zekerheid. Sinds 2008 analyseert hij voor onder andere BG magazine met een scherpe en positief kritische pen de markt voor arbodienstverlening en verzuimsystemen.

Marco is mede-initiatiefnemer en directeur van de Register Casemanagement Groep, de onafhankelijke auditor van verzuim en arbeidsongeschiktheid in Nederland.

Binnen VerzuimSystemen.nl richt Marco zich vanuit de inhoud vooral op aantoonbare toegevoegde waarde. Aansluiting op bestaande processen, optimale samenwerking binnen het totale speelveld en maximaal gebruik van beschikbare financiële middelen bij UWV en private verzekeraars hebben altijd zijn speciale aandacht.

Marco de Zeeuw

Marco de Zeeuw

    No Twitter Messages.