Algemene voorwaarden Verzuimsystemen in het kort

 1. De klant staat voorop. Jij dus.
 2. Onze dienstverlening is gratis.
 3. Verzuimsystemen is gegarandeerd onafhankelijk.
 4. We geloven in persoonlijk contact.
 5. We helpen jou. Altijd.

Verzuimsystemen krijgt gemiddeld een score van4.67 over een totaal van 6 beoordelingen

Algemene voorwaarden Verzuimsystemen - uitgebreid

Verzuimsystemen helpt u bij het selecteren van de juiste partners voor uw arbo- en verzuimbeleid. Ons selectiesysteem vindt op basis van uw wensen en eisen de drie best passende Verzuimsystemen en vraagt hier vervolgens offertes op. Verzuimsystemen is geschikt voor organisaties vanaf ongeveer 250 medewerkers. Maar we helpen u altijd. Of u nu 1 of 20.000 medewerkers in dienst heeft.

 • De klant staat voorop. U dus.
 • We geloven in persoonlijk contact. Daarom neemt uw persoonlijke verzuimsystemen adviseur nadat u de aanvraag heeft ingediend, altijd eerst telefonisch contact met u op. In de regel is dit binnen 24 uur. We nemen uw aanvraag door, stellen indien nodig aanvullende vragen en geven u persoonlijk advies. Hierna hebben we meestal voldoende informatie om uw aanvraag te kunnen matchen met het aanbod en deze uit te zetten bij de drie best passende aanbieders.
 • Door gebruik te maken van Verzuimsystemen gaat u er zonder voorbehoud mee akkoord: Dat Verzuimsystemen op basis van de door u opgegeven wensen en eisen, in zowel de online vragenlijst op verzuimsystemen.nl als via eventuele nadere telefonische of mondeling toelichting van u aan een medewerker van Verzuimsystemen.nl, een top-3 van best passende Verzuimsystemen voor uw organisatie wordt bepaald. Dat deze drie best passende aanbieders via Verzuimsystemen.nl een Request For Proposal (ook wel offerte verzoek) namens uw organisatie zullen ontvangen en u vervolgens via Verzuimsystemen binnen gemiddeld 1 week een adviesrapportage ontvangt inclusief drie maatwerkoffertes van deze aanbieders.
 • De drie best passende Verzuimsystemen ontvangen uw contactgegevens en kunnen contact met u opnemen.
 • Verzuimsystemen plant voor u ook afspraken met deze drie aanbieders om deze offertes en de dienstverlening in relatie tot uw organisatie met u te bespreken.
 • Verzuimsystemen is gebaseerd op onderzoek onder Verzuimsystemen. Dit onderzoek wordt als sinds 2008 uitgevoerd. Ook wordt de jarenlange ervaring op het gebied van verzuimsystemen selectie in de adviezen verwerkt.
 • Het gebruik van Verzuimsystemen inclusief de persoonlijke ondersteuning is voor organisaties geheel gratis.
 • Verzuimsystemen maakt wel gebruik van een zogenaamde 'appreciation fee'. Dit betekent dat als u vindt dat het advies voor u een waarde in Euro's heeft gehad, u ons kunt vragen u hiervoor een rekening te sturen.
 • Verzuimsystemen is gegarandeerd onafhankelijk. Verzuimsystemen waarborgt deze onafhankelijkheid door contractuele afspraken met dienstverleners die voor alle aanbieders gelijk zijn. Verzuimsystemen ontvangt van aanbieders een jaarlijkse vergoeding en daarnaast een businessvergoeding voor het leggen van succesvolle contacten.
 • Het gebruik van Verzuimsystemen is gebaseerd op zogenaamde fair use. Dit betekent dat wanneer u op oneigenlijke gronden misbruik maakt van onze dienstverlening en/of advies, wij de door ons gemaakte uren en/of gederfde inkomsten in rekening kunnen brengen. Een voorbeeld van misbruik is wanneer u naast onze selectie een eigen selectie van aanbieders toevoegt, zonder ons hierover vooraf te informeren.
 • Verzuimsystemen is gerechtigd om de naam, logo of foto van haar klanten te vermelden in al haar uitingen, zoals bijvoorbeeld de website, brochures en dergelijke.
 • Ondanks de zorgvuldigheid waarmee Verzuimsystemen alle informatie heeft verzameld en geanalyseerd, kan de weergegeven informatie of de uitkomst van de selectie onjuistheden bevatten. Verzuimsystemen kan voor eventuele onjuistheden geen aansprakelijkheid aanvaarden.
 • De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemeen gebruik.
 • In ons Privacy Statement lees je hoe we met de door jou verstrekte gegevens omgaan

Copyright

 • Vermenigvuldigen, kopiëren, verspreiden en/of doorgeven van de informatie van deze site is alleen toegestaan na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf van Verzuimsystemen.
 • Het is nadrukkelijk niet toegestaan de informatie van deze site en/of de informatie uit een RFI of andere informatie van Verzuimsystemen te gebruiken voor een verder eigen selectieproces.

Over de gehele site en rapportage geldt © Verzuimsystemen/HR Navigator BV.

Vragen verzuimsoftware?

Heb je een vraag over verzuimsoftware? Stel hem gerust. Wij beantwoorden elke vraag. Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook.