Wilt u weten welke verzuimapplicatie het beste bij uw organisatie past en gelijk een maatwerkofferte ontvangen van de drie meest geschikte verzuim aanbieders? Gebruik dan onze handige verzuimsystemen selectietool. U ontvangt binnen 5 werkdagen ons uitgebreide adviesrapport en maatwerkoffertes van drie meest geschikte verzuimsystemen. Gratis en onafhankelijk.

stap-1-4verzuimsystemenbanner

Verzuimsysteem selecteren?

Een nieuw verzuimsysteem selecteren is ingewikkeld en tijdrovend. Het is immers niet iets wat je elke dag doet. Want hoe vind je een geschikt verzuimsysteem uit meer dan 20 aanbieders?

Laat je niet misleiden
En hoe voorkom je dat jij je laat misleiden door glanzende brochures of mooie verkoopverhalen? Want het laatste wat je wilt is een verzuimregiesysteem dat totaal niet aansluit bij jouw andere bedrijfsprocessen. Of een lange en kostbare implementatie van een systeem dat niet doet wat je wilt.

Hoe-werkt-verzuimsystemen

VerzuimSystemen hielp al 300 organisaties bij het vinden van een passend verzuimsysteem. Daarom weten we precies wat de aanbieders wel en niet te bieden hebben.

Hoe werkt het?
Wij brengen eerst jouw wensen in kaart en selecteren daarna de drie best passende verzuimsystemen. Hier vragen we uitgebreide informatie op.

Je ontvangt van ons een vergelijkingsrapport inclusief 3 maatwerkoffertes en gaat zo goed voorbereid in gesprek met deze aanbieders. We helpen je ook om de juiste vragen te stellen. Zo kan je echt een onderbouwde keuze maken.

Gratis, snel en onafhankelijk
Jouw persoonlijke verzuimsoftware-adviseur ondersteunt je tijdens het gehele selectieproces. Gratis, snel en gegarandeerd onafhankelijk.

  • Selecteer beste verzuimsysteem
  • 40 meest relevante criteria
  • Persoonlijk advies
  • Uitgebreid vergelijkingsrapport
  • Ontvang 3 maatwerkoffertes
  • Ruim 300 organisaties gingen je voor
  • 10x sneller dan zelf doen
  • Gratis en gegarandeerd onafhankelijk
Verzuimsystemen krijgt gemiddeld een score van4.67 over een totaal van 6 beoordelingen

Direct contact met onze verzuimsystemen specialist?

"Het is altijd leuk te horen dat je organisaties echt hebt geholpen bij het vinden van een passend verzuimsysteem. Verzuimsystemen is niet voor niets al jaren het vertrekpunt voor de selectie van een verzuimsysteem."

Marco de Zeeuw

_DSC55102

06 - 37 19 86 45
info@verzuimsystemen.nl

Snel weten welke verzuimsoftware het beste bij jouw organisatie past en gelijk een maatwerkofferte opvragen bij de drie meest geschikte aanbieders van verzuimsoftware?

Bewezen succesvol

VerzuimSystemen adviseerde vanaf 2012 al ruim 300 klanten bij het vinden van het best passende verzuimregistratiesysteem. Samen vertegenwoordigen deze organisaties ruim 350.000 medewerkers.

Overzicht

Op dit moment zijn er zo’n 20 professionele aanbieders van verzuimregistratiesystemen en add-ons, zoals triage- en agendaplanning-systemen op de markt. Wij hebben een overzicht voor u samengesteld. Een mooi begin van uw oriëntatie.

Oriëntatie

Is een verzuimsysteem iets voor uw organisatie? Met deze handige checklist ontvangt u van ons een advies of een verzuimregiesysteem binnen uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn.

Aanbesteding

Veel organisaties denken dat zij het selecteren van verzuimsoftware moeten aanbesteden met dikke documenten. Jammer, want het kan echt anders. Het resultaat? Bijna altijd een aangename verrassing over de vele mogelijkheden en aanbieders.

Meer dan
klanten
Kies uit
verzuimsystemen
Klanttevredenheid

Vragen verzuimsoftware?

Heb je een vraag over verzuimsoftware? Stel hem gerust. Wij beantwoorden elke vraag. Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook.