Volg ons via:

Verzuimapplicatie

Gratis advies over de Verzuimsoftware die het beste bij u past

VerzuimSignaal

Effectief monitoren verzuim

verzuimapplicatie vergelijkingi-Signaal is een dynamische onderneming, gevormd door mensen met een jarenlange ervaring in alle facetten van sociale zekerheid. Zodoende beschikken wij over de noodzakelijke inhoudelijke kennis van verzuim en verzuimwetgeving. i-Signaal heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en doeltreffende web-based applicaties, specifiek gericht op de gebieden Verzuim, Arbo, Re-integratie, Verzekeringen en HRM en alles wat daar in de praktijk bij komt kijken.

Vanzelfsprekend stelt u, als werkgever, andere eisen aan een verzuimapplicatie dan een arbodienst. De applicaties van i-Signaal voldoen aan ieders behoefte. Bovendien bieden zij naast veiligheid, snelheid en continuïteit, een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, onderscheidende functionaliteit en flexibiliteit.

Missie
i-Signaal streeft naar een vooraanstaande rol in het ontwikkelen en beheren van innovatieve verzuimsoftware die onze klanten in staat stelt om verzuim van medewerkers op een effectieve manier te monitoren, met een lager ziekteverzuim als resultaat. Wij willen onze leidende positie behouden door onderscheidende software en diensten van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen en te beheren. In alles wat we doen staan onze klanten centraal. Sleutelwoorden om dit te bereiken zijn voortdurende innovatie en borging van professionele werkprocessen.

Visie
i-Signaal wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van verzuimmanagement en daarmee aan het welzijn van medewerkers binnen bedrijven en organisaties. Daarvoor richten wij ons op het behouden van onze leidende positie in de markt van verzuimvolgsystemen. i-Signaal voorziet in aanvullende diensten waardoor zij meer is dan een leverancier van een Verzuimapplicatie alleen.
i-Signaal is er voor klanten en medewerkers en wil erkend worden als een innovatieve organisatie met een uitstekende reputatie en een krachtig netwerk. Binnen i-Signaal leveren mensen met plezier en passie een actieve bijdrage aan het voortdurend ontwikkelen van een webbased applicatie gericht op de arbo-, verzuim-, medische-, HRM- en verzekeringsmarkt. i-Signaal biedt een uitdagend en ambitieus denk- en werkklimaat waarin plezier, respect, integriteit en samenwerken voorop staan.

i-signaal-kernwaarden

Kernwaarden
VerzuimSignaal is ontwikkeld en vormgegeven door experts met een jarenlange ervaring in de arbo- en verzuimmarkt. Hierdoor zijn zij zich bewust van de ontwikkelingen en behoeften die leven in de markt. Zij hanteren daarbij de meest actuele ontwikkeltechnieken.

Die praktijkervaring is er rechtstreeks verantwoordelijk voor dat bij de ontwikkeling van deze verzuimapplicatie de nadruk in het bijzonder is gelegd op gebruiksvriendelijkheid. De software is dus door iedereen zeer eenvoudig te hanteren, ook omdat de beschikbare functies afhankelijk zijn van de rol van de gebruiker. Zodoende hebt u de geruststellende zekerheid dat de applicatie ook daadwerkelijk gebruikt wordt.

VerzuimSignaal is volledig web-based. Extra investeringen in hard- en software zijn daardoor niet nodig, bovendien biedt VerzuimSignaal een hoge mate van beschikbaarheid. U kunt overal 24 uur per dag inloggen, waar u zich ook bevindt. Kosten voor beheer, onderhoud, hosting en toekomstige ontwikkelingen zijn volledig opgenomen in het abonnement. De taakmanager van het programma waarschuwt u tijdig voor nog uit te voeren taken en verzuimsignalen (ook in uw reguliere mailbox te ontvangen). U hoeft dus niet dagelijks in te loggen, hetgeen u naast gemak ook tijdbesparing oplevert.

De flexibele protocollering en sjabloongenerator van VerzuimSignaal bieden u de mogelijkheden van maatwerk binnen de applicatie. Hierdoor is deze makkelijk toepasbaar binnen uw reeds bestaande verzuimprotocollen.

Naast snelheid zijn ook eigenschappen als stabiliteit en onderscheidende functionaliteit kenmerkend voor VerzuimSignaal. Alle betrokken partijen (zoals arbodienst, verzekeringsmaatschappij en fysiotherapeut) maken gebruik van dezelfde gegevens, één centraal platform dus. Bovendien biedt VerzuimSignaal professionele ondersteuning middels een eigen servicedesk.
Inmiddels maken meer dan 225 businesspartners en eindklanten gebruik van VerzuimSignaal en dit aantal is snel groeiende! Dit betekent dat er begin 2012 al minstens 130.000 organisaties (met meer dan 1.750.000 actieve medewerkers) direct of indirect gebruik maken van onze unieke en onderscheiden(-de) applicatie. In het vakblad BG Magazine is VerzuimSignaal in 2008, 2009 en 2010 uitgeroepen tot beste applicatie van Nederland.

Weten of VerzuimSignaal bij uw organisatie past? Kies de best passende verzuimapplicatie met onze handige selectietool. >>>START SELECTIE VERZUIMAPPLICATIE

    No Twitter Messages.