Volg ons via:

Verzuimapplicatie

Gratis advies over de Verzuimsoftware die het beste bij u past

VCD Humannet

Slimme verzuimsoftware

Logo-humannetAls organisatie zijn uw medewerkers het grootste goed. U weet als geen ander hoe belangrijk het is uw medewerkers gezond en tevreden te houden. U wilt een betrouwbaar antwoord op de HR-uitdagingen van vandaag, maar ook perspectief op de HR-uitdagingen van morgen.

VCD Humannet geeft u antwoord op deze vragen. Via onze slimme verzuimapplicatie volgt u preventie, verzuim, herstel en re-integratie van uw werknemers accuraat. Hiermee heeft u op elk gewenst moment en vanaf elke locatie inzicht in, toezicht op en overzicht over het verzuimproces van uw medewerkers en weet u op het juiste moment in te grijpen.

Wat u van ons kunt verwachten
U kunt rekenen op een partner met ruim 10 jaar ervaring in de arbo- en verzuimbranche. Veel van onze medewerkers komen zelf uit het werkveld en weten hierdoor uw wensen concreet te vertalen en te denken in nieuwe mogelijkheden. Doordat wij onderdeel zijn van de VCD IT Groep, een groot IT bedrijf, is de continuïteit van onze applicaties en dienstverlening aan u gegarandeerd.

De voordelen voor u op een rij

  • Wij implementeren de applicatie volledig op maat bij u, rekening houdend met uw processen
  • U heeft via een beveiligde verbinding op elk moment en vanaf elke plek inzage in uw dossiers
  • U krijgt de beste registratiemogelijkheden voor uitgebreide dossieropbouw, de basis voor precieze managementinformatie
  • Met onze klanten gaan wij regelmatig de dialoog aan, zodat onze applicaties altijd voorbereid zijn op de toekomst.

Weten of Humannet bij uw organisatie past? Kies de best passende Verzuimsoftware met onze handige selectietool. >>>START SELECTIE VERZUIMSOFTWARE

    No Twitter Messages.