Volg ons via:

Verzuimapplicatie

Gratis advies over de Verzuimsoftware die het beste bij u past

Track Innovations

Arbo, verzuim en re-integratie software

Selectie arbosoftware verzuimapplicatieTrack Verzuim is de module van Track Portal waarmee verzuimdossiers worden beheerd. Deze digitale verzuim dossiers bevatten diverse zaken: van de registratie van het verzuim en gespreksverslagen tot UWV formulieren. Naast alle Poortwachter acties, bewaakt de verzuimsoftware ook de afgesproken termijnen. Dit wordt gerealiseerd door taken en email berichten aan te maken voor de betrokken functionarissen, zoals leidinggevenden en/of arbocoördinatoren. Alle beschikbare informatie is gebruikersgebonden beveiligd. De intelligente autorisatie van gebruikers maakt het de interne medewerkers gemakkelijk om samen aan dossiervorming te werken met externe verzuim deskundigen. Bijvoorbeeld de bedrijfsarts of verzuimconsulent.

Track Innovations is specialist op het gebied van arbo, verzuim software en reïntegratie software. Onze klanten vindt u in de Zorg, Onderwijs, Facilitaire-, Arbo-, Reïntegratie- en verzuimdienstverlening.

Weten of Track Verzuim bij uw organisatie past? Kies de best passende Verzuimapplicatie met onze handige selectietool. >>>START SELECTIE VERZUIMAPPLICATIE

    No Twitter Messages.