Volg ons via:

Verzuimapplicatie

Gratis advies over de Verzuimsoftware die het beste bij u past

TriageExpert

Echte regie over re-integratie

triagesysteem selectieTriageExpert voegt met kennis, ervaring en software waarde toe. Re-integratie wordt meer gestandaardiseerd, eenvoudiger, beter, sneller en goedkoper. De applicaties van TriageExpert zijn online, intelligente beslisbomen. De gebruiker, leidinggevende, casemanager, werknemer of bedrijfsarts, vult de beslisboom in en wordt geholpen in de inventarisatie en de beste vervolgactie. De beslisbomen analyseren op de achtergrond de ingegeven informatie en geven daar vervolgens een waarde of risico aan.

Dit noemen we  triageren; indelen in risicogroepen. Zo maak je bijvoorbeeld onderscheid tussen wel of niet complex verzuim waarop gebruikers kunnen anticiperen. Deze unieke applicaties brengen de drie kaders samen waarbinnen re-integratie zich afspeelt: sociaal-medisch, juridisch en financieel. Re-integratie met aandacht voor al deze aspecten, dat is écht regie voeren.

De gebruikers ervaren een hoog kennisniveau. Niet alleen zijn de juridische kaders zoals BW7, poortwachter-regelgeving en richtlijnen van NVAB en STECR in de Triage’s verwerkt, het gedragsmodel (Falke & Verbaan), maar ook de UWV standaarden zoals GBM, RIV toets en urenbeperking.

U kunt ervoor kiezen een of meerdere applicaties van TriageExpert af te nemen in combinatie met elk willekeurig verzuimsysteem. Met enkele systemen zijn er zelfs al bestaande koppelingen. Bovendien zijn alle Triage’s op maat aan te passen of ontwikkelen wij volledig nieuwe applicaties.

Brochure TriageExpert

Weten of het triagesysteem van TriageExpert bij uw organisatie past? Kies het best passende Triagesysteem met onze handige selectietool. >>>START SELECTIE TRIAGESYSTEEM

    No Twitter Messages.