Volg ons via:

Transparantie

Gratis advies over de Verzuimsoftware die het beste bij u past

Transparantie

“There ain’t no such thing as a free lunch” (bron: The Moon Is a Harsh Mistress)

 

verzuimsystemen opereert zelfstandig en onafhankelijk Een gratis advies is mooi, maar VerzuimSystemen.nl zal toch wel ergens geld aan verdienen?

Ja, dat is zo. VerzuimSystemen.nl verdient op een aantal manieren geld aan een advies

  1. Wij steken veel tijd in het in kaart brengen van alle Verzuimregiesystemen. Met behulp van een vragenlijst met honderden vragen krijgen wij een objectief een vergelijkbaar beeld van de functionaliteit die wordt aangeboden. Daarnaast onderhouden wij deze website en schrijven wij geregeld artikelen in het domein van verzuim. De aanbieders van de Verzuim¬regie¬systemen betalen een abonnement om opgenomen te worden op onze website. De kosten voor een abonnement is voor elke aanbieder even hoog.
  2. Na het adviesgesprek met u als klant gaan wij uw eisen en wensen matchen met de gegevens die wij verzameld hebben over de Verzuimregiesystemen. Op basis van die match worden drie aanbieders geselecteerd die het best voldoen aan de eisen en wensen van de klant. Deze aanbieders wordt gevraagd een RFP (Request for Proposal) of offerte op te stellen. Deze drie aanbieders betalen en bescheiden leadfee om het aanbod te mogen doen. De fee is voor elke aanbieder even hoog.
  3. Als de klant daadwerkelijk een Verzuimregiesysteem bij een van de drie aanbieders besteld, dan vragen wij van die aanbieder een bescheiden businessfee voor het ontvangen van de opdracht. De hoogte van de fee is voor elke aanbieder even hoog.

Als u als klant na het adviesgesprek besluit toch geen offertes te willen ontvangen en dus geen Verzuimregiesysteem te willen aanschaffen, dan betaalt u aan ons de kosten van het adviesgesprek. Dit is een vast bedrag inclusief reiskosten etc. exclusief btw. Deze voorwaarde is opgenomen in de overeenkomst die u tekent voordat wij bij u op bezoek komen voor het adviesgesprek.

SNEL, GRATIS EN GEMAKKELIJK DE BEST PASSENDE AANBIEDER VAN VERZUIMSOFTWARE VOOR UW ORGANISATIE SELECTEREN

ZELF VERZUIMSOFTWARE KIEZEN?
Snel en gemakkelijk verzuimsoftware selecterenVerzuimSystemen helpt u om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Dat kan op twee manieren: Door zelf de online vragenlijst in te vullen of met persoonlijke ondersteuning van een adviseur.

Optie 1. Online verzuimsysteem kiezen

Snel weten welk verzuimsysteem het beste bij uw organisatie past en gelijk een offerte opvragen? U vult de online vragenlijst in en wij matchen dit met het aanbod aan de hand van ruim 350 criteria. U ontvangt binnen 10 werkdagen een offerte van de drie best passende aanbieders.
START ONLINE SELECTIE

Optie 2: Gratis persoonlijk advies

Liever persoonlijke ondersteuning? Een adviseur van VerzuimSystemen.nl ondersteunt u gratis en onafhankelijk bij het selecteren van het best passende verzuimregiesysteem.

PERSOONLIJK ADVIES

Eerst oriënteren?

Is een verzuimsysteem iets voor uw organisatie? Deze handige checklist geeft u snel inzicht of verzuimsoftware geschikt is voor uw organisatie. Checklist verzuimsysteem →

    No Twitter Messages.