Volg ons via:

Start selectie

Gratis advies over de Verzuimsoftware die het beste bij u past

Persoonlijke en gratis advies bij de selectie van een verzuimregistratiesysteem?

IN DRIE STAPPEN HET BESTE VERZUIMSYSTEEM

U bent op zoek naar een verzuimregistratiesysteem? Maar u weet niet hoe u dit moet aanpakken? U kunt wel wat hulp gebruiken bij het opstellen van de wensen en eisen. U wilt weten welke verzuimsoftware het beste bij uw organisatie past?

SNEL, GRATIS EN GEMAKKELIJK DE BEST PASSENDE AANBIEDER VAN VERZUIMSOFTWARE VOOR UW ORGANISATIE SELECTEREN

VerzuimSystemen.nl adviseert u gratis en onafhankelijk bij het selecteren van het best passende verzuimsysteem. VerzuimSystemen helpt u om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Dat kan op twee manieren: Door zelf de online vragenlijst in te vullen of met persoonlijke ondersteuning van een adviseur. Ons advies is gebaseerd op jarenlange expertise bij het selecteren en beoordelen van de marktaanbieders van verzuimsoftware.

Ons advies bestaat uit drie stappen. Hierna kunt u – met een eenduidige offerteaanvraag in de hand – doelgericht het selectieproces afronden.

Stap 1 – Kies voor online selectie of persoonlijk advies

Optie 1: ONLINE SELECTIE EN OFFERTE?
Gratis advies bij selecteren van best passende verzuimsysteemSnel weten welk verzuimsysteem het beste bij uw organisatie past en gelijk een offerte opvragen bij de drie meest geschikte aanbieders? Vul dan de online vragenlijst in en wij doen de rest.

Aan de hand van 40 vragen helpt VerzuimSystemen u bij het in kaart brengen van uw wensen en eisen. We matchen het aanbod van de markt met uw wensen en nemen u een hoop werk uit handen. Daarbij vergelijken we aan de hand van 350 criteria alle grote aanbieders en een aantal kleinere spelers, wat neerkomt op bijna 90% van het aanbod in de markt.

U ontvangt binnen 10 werkdagen ons gratis advies en een offerte van (maximaal) drie meest geschikte aanbieders.

ONLINE SELECTIE STARTEN

OPTIE 2: OF PERSOONLIJK ADVIES?

Liever persoonlijke ondersteuning van een adviseur bij het opstellen van uw wensen en eisen?
VerzuimSystemen.nl adviseert u gratis en onafhankelijk bij het selecteren van het best passende verzuimsysteem en helpt u doelgericht het selectieproces af te ronden.

Onze adviseur stelt samen met u een uitgebreide wensenlijst samen. Hierbij maken we gebruik van een uitgebreide vragenlijst die is gebaseerd op jarenlange expertise bij het selecteren en beoordelen van de marktaanbieders van verzuimsoftware.
Uw wensen en eisen worden vergeleken met onze uitgebreide database, waarna de meest geschikte aanbieders uitgenodigd worden voor een offerte. Ruim 90% van de aanbieders is door ons in kaart gebracht.

PERSOONLIJK ADVIES

Sinds de lancering in juni 2012 heeft VerzuimSystemen.nl organisaties met in totaal 50.000 arbeidsverhoudingen ondersteunt bij het selecteren van het meest passende verzuimregiesysteem.

VerzuimSystemen in het kort
 • Gratis advies
 • Objectieve criteria
 • Alle aanbieders gewogen
 • Keuze uit 3 passende aanbiedingen
 • Ondubbelzinnig zicht op kosten en inspanning
 • Geen verrassingen achteraf

Eerst oriënteren?

Is een verzuimsysteem iets voor uw organisatie? Deze handige checklist geeft u snel inzicht of verzuimsoftware geschikt is voor uw organisatie. Checklist verzuimsysteem →

Stap 2 – Wij matchen vraag en aanbod

 • Onafhankelijke vergelijking van alle aanbieders aan de hand van uw inkoopspecificatie
 • Aanvragen offerte bij drie best passende aanbieders verzuimsystemen
 • Resultaat: adviesrapport met drie vergelijkbare offerte

Stap 3 – U kiest het best passende verzuimsysteem

 • U kunt vergelijken op basis van objectieve criteria
 • De kosten en inspanning per aanbieder inzichtelijk
 • Geen verrassingen meer tijdens de implementatie van de software

Ik wil eerst meer informatie

 

  No Twitter Messages.