Volg ons via:

Over VerzuimSystemen

Gratis advies over de Verzuimsoftware die het beste bij u past

Waarom VerzuimSystemen.nl?

Regie op verzuim staat hoog op de agenda van HR managers. Terecht, want verzuim is vervelend en tijdrovend en de kosten die gerelateerd kunnen worden aan verzuim lopen in de miljarden euro’s per jaar. Om de regie effectief uit te kunnen voeren is een goed passend verzuimregiesysteem onontbeerlijk. Maar hoe weet u nu welk systeem het beste past bij uw specifieke eisen en wensen? Juist om antwoord te kunnen geven op die vraag is VerzuimSystemen.nl ontwikkeld.

Hoe werkt VerzuimSystemen.nl?

VerzuimSystemen.nl heeft alle aanbieders van Verzuimregiesystemen in kaart gebracht. Met behulp van uitgebreide vragenlijsten en presentaties hebben wij een volledig en objectief beeld gekregen van de specifieke kenmerken van elk aanbieder van verzuimsoftware.

Inkoopspecificatie

VerzuimSystemen.nl helpt u om uw technische en organisatorische eisen en wensen in kaart te brengen en vervolgens aan de hand van een geaccordeerde inkoopspecificatie een offerte aan te vragen bij de (maximaal) drie meest geschikte aanbieders. Naast de harde eisen inventariseren wij ook de minder objectieve criteria zoals de cultuur e.d. binnen uw organisatie. De selectie kan direct via de online offerte aanvraag.

Adviesrapport

Aan de hand van deze inkoopspecificatie selecteren we aan de hand van ruim 350 criteria welke aanbieders het beste bij u passen, waarna de drie best passende aanbieders een offerteverzoek van ons ontvangen. VerzuimSystemen verifieert de offertes van deze aanbieders aan de hand van de inkoopspecificatie. Tot slot stuurt VerzuimSystemen u haar adviesrapport tezamen met (maximaal) drie offertes en gaat u in gesprek met deze aanbieders. Deze dienstverlening is voor u geheel kosteloos. Leveranciers betalen VerzuimSystemen een vergoeding. Deze is voor alle leveranciers gelijk zodat onze onafhankelijk geborgd is. Ruim 90% van de aanbieders is door ons in kaart gebracht.

Weten waar u aan toe bent

Onze aanpak geeft de garantie dat het selectieproces bewust wordt doorlopen. U weet precies wat u wilt en wat niet. U krijgt heldere offertes die u een ondubbelzinnig beeld schetsen van kosten, doorlooptijd en uw eigen investering in tijd en geld (kosten die u wellicht moet maken naast de kosten die u betaald aan de leverancier van het systeem). U weet precies waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf.

    No Twitter Messages.