Selectie, advies en vergelijkbare offertes van de drie best passende verzuimsystemen?

VerzuimSystemen.nl helpt jou bij het selecteren van de juiste partners voor jouw arbo- en verzuimbeleid. Ons grotendeels geautomatiseerde selectiesysteem vindt op basis van jouw wensen en eisen de drie best passende aanbieders van verzuimregiesystemen en vraagt hier vervolgens offertes op. VerzuimSystemen is geschikt voor organisaties vanaf ongeveer 250 medewerkers.

Vul VerzuimSystemen.nl in en: 

  • We geloven in persoonlijk contact. Daarom nemen we nadat je de aanvraag hebt ingediend, altijd eerst telefonisch contact met je op. In de regel is dit binnen 24 uur. We nemen jouw aanvraag door, stellen indien nodig aanvullende vragen en geven je persoonlijk advies. Hierna hebben we meestal voldoende informatie om jouw aanvraag te kunnen matchen met het aanbod en deze uit te zetten bij de drie best passende aanbieders.
  • Je ontvangt binnen ongeveer 1 week na de intake een adviesrapport inclusief drie maatwerkoffertes van de verzuimsystemen die het best passen bij jouw wensen en eisen. In het adviesrapport staan jouw wensen en eisen samengevat en zijn de partijen overzichtelijk en transparant vergelijkbaar. Hierna ben je klaar om de selectiegesprekken te gaan voeren.
  • Je ontvangt daarnaast algemene informatie over onder andere wet- en regelgeving, tips en trucs voor het selectieproces en diverse publicaties over het onderwerp.
  • Je hoeft niets te betalen voor het adviesrapport en de aanvullende informatie.
  • Nadat wij de offertes voor jou hebben opgevraagd worden jouw gegevens beschikbaar gesteld aan de geselecteerde partijen, waarna zij contact met je zullen opnemen. Wij maken alvast afspraken voor jou met de drie aanbieders. Aanbieders betalen VerzuimSystemen een leadfee die voor alle partijen gelijk is. Hiermee wordt VerzuimSystemen gefinancierd en kunnen we onafhankelijkheid waarborgen.
  • Je bent ongeveer 15 minuten bezig met het beantwoorden van de vragen.

Basis voor de selectie en het advies is het uitgebreide onderzoek naar verzuimsystemen in Nederland. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door HR Navigator BV.

Verzuimsystemen krijgt gemiddeld een score van4.67 over een totaal van 6 beoordelingen

Zoek voor mij een verzuimsysteem

✓onafhankelijk ✓altijd persoonlijk advies ✓gratis

Vragen verzuimsoftware?

Heb je een vraag over verzuimsoftware? Stel hem gerust. Wij beantwoorden elke vraag. Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook.