Volg ons via:

NGA HR en Empirion sluiten partnerovereenkomst

NGA HR en Empirion sluiten partnerovereenkomst

empirion nga samenwerking verzuimoplossingNGA Human Resources en Empirion hebben een partnerovereenkomst gesloten om het bestaande productportfolio uit te breiden met verzuimmanagement om zodoende complexe verzuimvraagstukken te kunnen ondersteunen.

NGA Human Resources helpt organisaties in het transformeren van hun kern HR-activiteiten, om zo een effectievere en efficiëntere dienstverlening aan hun werknemers te leveren. Wij helpen onze klanten om betere werkgevers te worden dankzij slimmere, meer gestroomlijnde bedrijfsprocessen – om geld te besparen, de levenscyclus van werknemers te beheren, en de globalisering en flexibiliteit van organisaties te ondersteunen. Dit is hoe NGA bijdraagt aan het succes van HR.

integrale oplossing vitaliteit- en verzuimmanagement-VerzuimXpertEmpirion levert innovatieve oplossingen die HR-professionals, (case)managers, preventiemedewerkers en bedrijfsartsen faciliteren om verzuim te volgen en te voorkomen. Empirion is leverancier van de verzuimsoftware VerzuimXpert. Met de Xpert Suite wordt organisaties, naast een compleet verzuimsysteem, de middelen geboden om de processen rondom verzuim, arbo en gezondheid optimaal uit te voeren en te besturen.

Vice President Northern Europe Anita Lettink van NGA HR: “Met het partnership kunnen wij organisaties nog beter van dienst zijn met passende, geïntegreerde HR Technologie en worden organisaties optimaal ondersteund bij het beheersen van het verzuim en het optimaliseren van de re-integratie binnen de organisatie. De ervaring van Empirion in dit marktdomein en de reeds bestaande samenwerking bij toonaangevende internationale organisaties hebben bevestigd dat organisaties met deze integrale propositie de HR processen verder kunnen optimaliseren.”

Directeur Sales & Operations Diederik Benders van Empirion: “Het partnership is een bevestiging van de ingezette koers. Onze focus op gebruiksvriendelijkheid en het optimaliseren van de processen rondom verzuim, arbo en gezondheid is een goede aanvulling op de HR Technologie, die NGA HR reeds aanbiedt. Dit werd in de afgelopen periode al bevestigd door onze groeiende populatie gezamenlijke klanten. Niet alleen de standaard interfaces met onder meer SAP HR, maar ook de optimale integratie van de HR processen, biedt organisaties veel kansen om alle processen rondom HR, arbo en verzuim efficiënt en effectief uit te voeren.”

 

    No Twitter Messages.