Volg ons via:

Meer diensten

Gratis advies over de Verzuimsoftware die het beste bij u past

Overzicht van diensten HR Navigator

Arbodienst of bedrijfsarts vinden?

arbokiezer-hrzone-1Arbokiezer helpt u gratis en onafhankelijk bij het vinden van de meest geschikte Arbodienst of Bedrijfsarts voor uw organisatie. Ons selectiesysteem vindt snel de drie best passende Arbodiensten uit meer dan 45 arbodienstverleners en vraagt hier vervolgens een offerte op. Ruim 3.500 organisaties gingen u voor.

Kies en vergelijk Arbodienst →

HRM Software vinden en vergelijken?

hrmsoftwarekiezer-logo-kleinHRM Softwarekiezer helpt u bij de selectie van de meest geschikte HRM software voor uw organisatie. Ons selectiesysteem vindt snel de drie best passende leveranciers van HRM systemen en vraagt hier vervolgens een offerte op. Aan de hand van 50 vragen helpt HRM Softwarekiezer u gratis en onafhankelijk bij het in kaart brengen van uw wensen en eisen.
HRM Software systeem vinden →

PMO, RI&E, Medische Keuring vinden en vergelijken?

PMO RIE selectieOf u nu op zoek bent naar een PMO, RI&E, keuring of een andere HR- dienst of product. Preventiekiezer helpt u bij het scherp krijgen van uw eisen en wensen op het gebied van Preventie. Na het beantwoorden van onze vragenlijst vragen we voor u gericht offertes op bij de drie best passende aanbieders.
Selectie PMO RIE of Medische Keuring →

VerzuimSoftware vinden en vergelijken?

verzuimsysteem selecterenVerzuimSystemen helpt u bij de selectie van de meest geschikte VerzuimRegiesystemen voor uw organisatie. Ons selectiesysteem vindt snel de drie best passende leveranciers van Verzuim applicaties en vraagt hier vervolgens een offerte op. Aan de hand van 50 vragen helpt Verzuimsystemen u gratis en onafhankelijk bij het in kaart brengen van uw wensen en eisen.
VerzuimSoftware vinden →

Keurmerk Veilig HR-Systeem

Veilig Hr SysteemDe veiligheid van persoonlijke gegevens is cruciaal voor een HR-systeem. Helaas gebeurt het steeds vaker dat persoonlijke of zelfs medische gegevens op straat liggen. Een absoluut ongewenste situatie.

Aanbieders van HR- en verzuimregiesystemen kunnen vanaf nu hun systeem laten certificeren op het gebied van veiligheid en privacy. Onder de naam “Veilig HR-Systeem” heeft HR Navigator een uniek keurmerk ontwikkeld. Behalve een controle op de procedures, is een penetratietest onderdeel van de certificering en levert daarmee het bewijs dat een systeem écht veilig is. Het keurmerk is daarmee een vervanging van bestaande ICT-audits en mogelijk zelfs van de ISO-certificering.

Meer over keurmerk Veilig HR-Systeem →

    No Twitter Messages.