Volg ons via:

Klanten over VerzuimSystemen

Gratis advies over de Verzuimsoftware die het beste bij u past

Wat zeggen klanten over VerzuimSystemen.nl

Sinds de lancering in juni 2012 heeft VerzuimSystemen.nl 100 organisaties met in totaal
125.000 arbeidsverhoudingen ondersteund bij het selecteren van het meest passende verzuimregiesysteem.

De persoonlijke contacten gaven vanaf het begin vertrouwen in een goede keuze. Bij VerzuimSystemen is duidelijk een grote kennis van zowel de inhoud als van de ontwikkeling van de systemen aanwezig. Mijn vraag als klant werd goed verwoord en overgebracht aan de aanbieders, waardoor de eerste gesprekken al direct ter zake konden worden.

De follow up was niet opdringerig en precies aan de maat. Al met al raden wij (VitaR) andere bedrijven  de bemiddeling van  VerzuimSystemen van harte aan als zij een re-integratiesysteem aan willen schaffen.

Al met al ben ik erg tevreden, de introductie van drie systeembouwers die allemaal bereid waren om door te ontwikkelen en daarin te investeren was zorgvuldig. Alleen hadden wij deze selectie niet kunnen maken.

Rob Burghouts

directeur VitaRRob BurghoutsVitaR

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met VerzuimSystemen.nl. Wat anders een moeizame zoektocht had betekend, is dankzij hun ervaring, expertise en netwerk een snelle start geweest, waarbij er oplossingen uitgekomen zijn die we zelf niet hadden kunnen ontdekken.

Daarbij zijn de adviseurs van VerzuimSystemen zeer betrokken en bieden daarin meer service dan je voor je gevoel zou mogen verwachten. Ze bieden niet alleen een goede selectie, ze monitoren ook het proces en geven feedback actief door aan de aanbieders. Dankzij VerzuimSystemen hebben wij een aantal goede oplossingen kunnen vinden, die we zonder hen niet tot stand hadden kunnen brengen.

Arjo Tibben, Teammanager ZMC
De Friesland ZorgverzekeraarArjo TibbenDe Friesland Zorgverzekeraar

VerzuimSystemen.nl heeft ons ontzorgd tijdens het selectieproces. We zijn geholpen onszelf en de leveranciers de juiste vragen te stellen en hebben de juiste antwoorden gekregen. We zijn ons er meer van bewust geworden wat voor ons belangrijk is bij het gebruik van een verzuimvolgsysteem. 


Verzuimsystemen.nl is inhoudsdeskundig op het gebied van verzuim en ICT, dat is heel plezierig, het voorkomt dat leveranciers je wat op de mouw kunnen spelden. Wij hebben op basis hiervan onze keus kunnen maken, dat had anders veel langer geduurd. Contact en begeleiding waren heel plezierig. Verzuimsystemen.nl heeft zich steeds flexibel opgesteld. Ik ben zeer tevreden.

Roel Keppel, beleidsadviseur Arbeid& Gezondheid

G4S Secure Solutions NederlandRoel KeppelG4S Secure Solutions

VerzuimSystemen heeft ons uitstekend geholpen met het selecteren van een nieuwe partner en nieuw systeem.Met name de snelheid van analyseren, selecteren en adviseren was voor ons belangrijk. Door verscheidene redenen konden wij niet verder met onze vorige partner en waren wij genoodzaakt om binnen een periode van 8 weken volledig operationeel te zijn op een vervangend verzuimsysteem.


Dankzij de snelle medewerking van Verzuimsystemen hadden wij binnen 4 weken een passend advies en diverse offertes binnen. 4 weken later zat de implementatie in de eindfase konden wij nagenoeg geruisloos overstappen naar ons nieuwe verzuimsysteem.

Tijdens het eerste gesprek met VS.nl hebben zij ons ook een aantal ideeën aangereikt over hoe bepaalde dingen anders of beter ingericht zouden kunnen worden. Er werd goed naar onze specifieke situatie, eisen en wensen gekeken waardoor wij binnen no-time ook echt een goed passend systeem hebben kunnen uitkiezen.

Ik zou iedereen die van plan is om een (ander) verzuimsysteem in gebruik te gaan nemen, aanraden om contact te leggen met VerzuimSystemen.nl. Het bespaart je een hoop tijd en kosten!

Mike van Silfhout, Proces Manager
SVS Service CenterMike van SilfhoutSVS Service Center

Deze organisaties maakten ook gebruik van het advies van VerzuimSystemen

 • De Friesland
 • SV servicecenter
 • VisieFit Arbo
 • G4S
 • Zorgcontact
 • Care2work
 • P-Services
 • Waterland
 • RMC
 • Vodafone
 • VaardigWerk

Welke organisaties gebruikten het advies van VerzuimSystemen?

  No Twitter Messages.