Volg ons via:

Informatie voor aanbieders verzuimsoftware

Gratis advies over de Verzuimsoftware die het beste bij u past

Informatie voor aanbieders verzuimsoftware

U bent aanbieder van een Verzuimregiesysteem maar u bent niet opgenomen op onze website? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij plaatsen informatie over alle organisaties die software in dit domein aanbieden. Onze telefoonnummers vindt u onder ‘Contact’.

Meer informatie over VerzuimSystemen.nl vindt u hieronder:

Op zoek naar gekwalificeerde leads en meer omzet? VerzuimSystemen.nl kan u daarbij helpen.

De afgelopen jaren werden verzuimregiesystemen diverse keren beoordeeld door BG magazine. De conclusie die we na vijf jaar testen durven te trekken, is dat er een best passend systeem is voor elke organisatie. En dit is zeker niet altijd hetzelfde systeem; op elk potje past een dekseltje. Daarom is VerzuimSystemen.nl ontwikkeld. Een adviesdienst die werkgevers, arbodienstverleners, verzekeraars en tussenpersonen vanuit objectieve criteria, onafhankelijke en kostenloze ondersteuning biedt bij het selecteren van het voor hen best passende verzuimregiesysteem.

Hoe werkt het?
VerzuimSystemen.nl helpt haar opdrachtgevers om de specifieke wensen en eisen voor een verzuimsysteem in kaart te brengen. Een consultant begeleidt de opdrachtgever aan de hand van een complete vragenlijst en een uitgebreid interview op locatie bij het vaststellen van de klantvraag. Het resultaat is een door de opdrachtgever geaccordeerde inkoopspecificatie.

Aan de hand van deze inkoopspecificatie selecteert VerzuimSystemen.nl welke aanbieders hier het beste bij passen, waarna de drie best passende aanbieders een offerteverzoek ontvangen. VerzuimSystemen.nl stuurt tot slot haar adviesrapport samen met de drie offertes naar de opdrachtgever. Deze dienstverlening is kosteloos voor de opdrachtgever.

Onze aanpak geeft de garantie dat organisaties het selectieproces bewust doorlopen. Dit zorgt voor beter gespecificeerde en concrete klantvragen en een groot besef van de toegevoegde waarde van een verzuimsysteem. Dat resulteert niet alleen in concrete kwaliteitsleads en meer efficiëntie en conversie in uw sales, maar zeer waarschijnlijk ook een hogere omzet per klant.

Wat kost het?
VerzuimSystemen.nl vraagt aan alle aanbieders van verzuimsystemen een abonnementsbijdrage voor het onderhouden van de website en de systeemdatabase. Hierin zit een uitgebreide inventarisatie van de software, een presentatie van het systeem door de aanbieder en een inventarisatie van de klant- of branchevoorkeuren van de leverancier. In dit abonnement zijn de eerste twee leads inbegrepen. VerzuimSystemen.nl ontvangt een leadfee van de drie partijen die een offerte mogen uitbrengen. De leverancier die daadwerkelijk een contract afsluit betaalt daarnaast een businessfee. Boter bij de vis dus. De fees zijn voor alle aanbieders gelijk zodat een onafhankelijk positie is gewaarborgd.

Wie is VerzuimSystemen.nl?
VerzuimSystemen.nl BV is een samenwerking tussen Marco de Zeeuw, Hans van Rooij en Bob Zeegers. Drie partijen die de markt van binnen en van buiten kennen en actief betrokken zijn geweest bij meerdere edities van de jaarlijkse verzuimtest van BG magazine. Marco en Hans hebben voor diverse organisaties selectie- en adviestrajecten uitgevoerd en zij gaven advies aan aanbieders hoe zij hun systeem zouden kunnen optimaliseren.

Gezamenlijk bouwden ze gedegen kennis van de markt op vanuit een onafhankelijk en transparante positie met de zekerheid van mediaondersteuning in de kerndoelgroep door de samenwerking met BG magazine.

Al eerder werd door Bob Zeegers Arbokiezer.nl gelanceerd. Sinds 2009 genereert deze adviessite ruim 500 gekwalificeerde leads per jaar met een omzetconversie van ruim € 6 miljoen per jaar.

Meer weten:
HR Navigator B.V.
Bergstraat 9
3811 NE AMERSFOORT
Telefoon: 06-37 19 86 45
Mail: info(at)verzuimsystemen.nl

Wat biedt VerzuimSystemen.nl?

  • Ondersteunt organisaties bij selectieproces
  • Levert kwalitatief hoogwaardige leads
  • Meer bewustwording bij werkgevers
  • Creëert en levert concrete business
  • Mediaexposure in kerndoelgroep
  • Hogere opbrengst per klant
  • Onafhankelijkheid en transparantie

match tussen vraag en aanbod aanbieders verzuimsystemen

    No Twitter Messages.