Informatie voor verzuimsystemen

Jij bent een aanbieder van een verzuimsysteem, maar je bent niet opgenomen op onze website onder het overzicht van verzuimsystemen? Dan kan je contact met ons opnemen. Wij plaatsen informatie over alle organisaties die verzuimsystemen aanbieden. Ons telefoonnummer en e-mailadres vind je onderaan deze pagina of bij Contact.

Op zoek naar nieuwe leads die écht passen bij jouw dienstverlening? Dan kan VerzuimSystemen interessant voor jou zijn.
HR Navigator heeft met websites als Arbokiezer, VerzuimSystemen en Preventiekiezer sinds 2009 meer dan 5.000 organisaties geadviseerd bij het selecteren van onder meer hun verzuimsysteem.

Verzuimsystemen worden steeds diverser en sluiten daarmee steeds beter aan op alle individuele organisatiewensen en -ambities. Toch is het specificeren van de eisen en wensen ten aanzien van het gewenste verzuimsysteem voor veel organisaties complex en tijdrovend. Hetzelfde geldt voor de vertaling hiervan in een gericht offerteverzoek aan het verzuimsysteem.

VerzuimSystemen neemt al dit werk uit handen van haar klanten. De klant wordt eerst ondersteund bij het specificeren van de wensen en eisen. Daarna vraagt VerzuimSystemen een offerte op bij de drie best passende verzuimsystemen. Deze dienstverlening biedt VerzuimSystemen kosteloos aan organisaties aan.

Hoe werkt het?

 1. De organisatie vult online een complete vragenlijst in.
 2. Hierna volgt altijd een telefonische intake.
 3. Het resultaat is een inkoopspecificatie, die is geaccordeerd door de opdrachtgever.
 4. Aan de hand van deze inkoopspecificatie selecteert VerzuimSystemen welk verzuimsysteem hier het beste bij past. Dit gebeurt via een geautomatiseerd en objectief selectiesysteem.
 5. De drie best passende dienstverleners ontvangen een offerteverzoek.
 6. Deze aanbieders sturen de offerte inclusief benodigde stukken retour naar VerzuimSystemen.
 7. VerzuimSystemen stelt de eindrapportage op voor de klant, waarna de klant goed voorbereid is voor oriënterende gesprekken met de geselecteerde aanbieders.
 8. De eindrapportage bevat een vergelijkingsmatrix van het aanbod, de drie offertes en algemene tips over het selectieproces.

Onze aanpak geeft de garantie dat:

 • Organisaties het selectieproces bewust doorlopen.
 • Er een beter gespecificeerde aanvraag ligt.
 • Er een groter besef is van de toegevoegde waarde van een verzuimsysteem.
 • Je meer kwaliteitsleads krijgt en meer efficiëntie en conversie in jouw sales.

Wat kost het?

 • VerzuimSystemen vraagt aan de aanbieder een abonnementsbijdrage voor het onderhouden van de website en de systeemdatabase.
 • VerzuimSystemen ontvangt een leadfee van de drie dienstverleners die een offerte mogen uitbrengen.
 • De leverancier die daadwerkelijk een contract afsluit, betaalt daarnaast een businessfee.
 • De fees zijn voor alle aanbieders gelijk zodat een onafhankelijke positie is gewaarborgd.

Transparant
Behoor jij tot de drie best passende aanbieders die uit het VerzuimSystemen advies komen? Dan krijg je van ons het verzoek om een offerte uit te brengen; een duidelijk gekwalificeerde lead. Ook plannen wij in het merendeel van de aanvragen altijd een afspraak met de klant. Deze afspraak is telefonisch of op locatie (afhankelijk van de grootte en de wens van de klant). Een organisatie die via VerzuimSystemen advies vraagt, wordt vooraf geïnformeerd over ons transparante verdienmodel.

Jaarlijks gesprek
Om scherp in beeld te krijgen wát de aanbieder in huis heeft, wie hij graag als klant ziet en wat nu zijn onderscheidende kwaliteiten zijn, vindt naast de uitgebreide vragenlijst, ook een jaarlijks gesprek plaats.

Over VerzuimSystemen
VerzuimSystemen heeft sinds 2009 meer dan 300 organisaties geholpen bij het vinden van een passende verzuimregiesysteem.

VerzuimSystemen is een initiatief van HR Navigator BV. VerzuimSystemen kent de markt al jaren van binnen en buiten, en is betrokken bij initiatieven in de markt van bedrijfsgezondheid, zoals het jaarlijkse onderzoek onder verzuimsystemen aanbieders in Nederland, arbokiezer.nl, HRM Softwarekiezer.nl, preventiekiezer.nl en HR-Navigator.

VerzuimSystemen is door partnership met onder andere BG magazine en HRCommunity verzekerd van een stevige mediapartner in het hart van de doelgroep.

Meer weten:
Bel of mail voor meer informatie met:

Marco de Zeeuw
Telefoon: 085 - 049 1540
Mail: marco.de.zeeuw@hrnavigator.nl of info@verzuimsystemen.nl

Vragen verzuimsoftware?

Heb je een vraag over verzuimsoftware? Stel hem gerust. Wij beantwoorden elke vraag. Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook.