Volg ons via:

Hoe werkt het?

Gratis advies over de Verzuimsoftware die het beste bij u past

Hoe werkt verzuimsystemen.nl?

VerzuimSystemen.nl heeft alle aanbieders van Verzuimregiesystemen in kaart gebracht. Met behulp van uitgebreide vragenlijsten en presentaties hebben wij een volledig en objectief beeld gekregen van de specifieke kenmerken van elk aanbieder van verzuimsoftware.

Inkoopspecificatie

VerzuimSystemen.nl helpt u om uw specifieke eisen en wensen in kaart te brengen. Dat doen wij aan de hand van vragenlijsten. Naast de harde eisen inventariseren wij ook de minder objectieve criteria zoals de cultuur e.d. binnen uw organisatie. Dit leidt uiteindelijk tot een door u geaccordeerde inkoopspecificatie.

Adviesrapport

Aan de hand van deze inkoopspecificatie selecteert VerzuimSystemen.nl welke aanbieders het beste bij u passen, waarna de drie best passende aanbieders een offerteverzoek van ons ontvangen. VerzuimSystemen.nl verifieert de offertes van deze aanbieders aan de hand van de inkoopspecificatie. Tot slot stuurt VerzuimSystemen.nl u haar adviesrapport tezamen met de drie offertes. Deze dienstverlening is voor u geheel kosteloos.

Weten waar u aan toe bent

Onze aanpak geeft de garantie dat het selectieproces bewust wordt doorlopen. U weet precies wat u wilt en wat niet. U krijgt heldere offertes die u een ondubbelzinnig beeld schetsen van kosten, doorlooptijd en uw eigen investering in tijd en geld (kosten die u wellicht moet maken naast de kosten die u betaald aan de leverancier van het systeem). U weet precies waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf.

VerzuimSystemen in het kort

  • Gratis advies
  • Objectieve criteria
  • Alle aanbieders gewogen
  • Keuze uit 3 passende aanbiedingen
  • Ondubbelzinnig zicht op kosten en inspanning
  • Geen verrassingen achteraf
SNEL, GRATIS EN GEMAKKELIJK DE BEST PASSENDE AANBIEDER VAN VERZUIMSOFTWARE VOOR UW ORGANISATIE SELECTEREN

ZELF VERZUIMSOFTWARE KIEZEN?
Snel en gemakkelijk verzuimsoftware selecterenVerzuimSystemen helpt u om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Dat kan op twee manieren: Door zelf de online vragenlijst in te vullen of met persoonlijke ondersteuning van een adviseur.

Optie 1. Online verzuimsysteem kiezen

Snel weten welk verzuimsysteem het beste bij uw organisatie past en gelijk een offerte opvragen? U vult de online vragenlijst in en wij matchen dit met het aanbod aan de hand van ruim 350 criteria. U ontvangt binnen 10 werkdagen een offerte van de drie best passende aanbieders.
START ONLINE SELECTIE

Optie 2: Gratis persoonlijk advies

Liever persoonlijke ondersteuning? Een adviseur van VerzuimSystemen.nl ondersteunt u gratis en onafhankelijk bij het selecteren van het best passende verzuimregiesysteem.

PERSOONLIJK ADVIES

Eerst oriƫnteren?

Is een verzuimsysteem iets voor uw organisatie? Deze handige checklist geeft u snel inzicht of verzuimsoftware geschikt is voor uw organisatie. Checklist verzuimsysteem →

    No Twitter Messages.