Bel ons: 06-371-986-45

Vind de VerzuimSoftware die bij u past.

Selecteer de best passende Verzuimsoftware voor uw organisatie.
Ontvang offertes van de 3 best passende Verzuimsoftware aanbieders.

✓onafhankelijk ✓ persoonlijk advies ✓gratis

VerzuimSysteem selecteren?

Een nieuw verzuimsysteem selecteren is ingewikkeld en tijdrovend. Het is immers niet iets wat u elke dag doet. Want hoe vindt u een geschikt verzuimsysteem uit meer dan 20 aanbieders?

Laat u niet misleiden
En hoe voorkomt u dat u zich laat misleiden door glanzende brochures of mooie verkoopverhalen? Want het laatste wat u wilt is een verzuimregiesysteem dat totaal niet aansluit bij uw andere bedrijfsprocessen. Of een lange en kostbare implementatie van een systeem dat niet doet wat u wilt.

stap-1-4verzuimsystemenbanner

VerzuimSystemen hielp al 300 organisaties bij het vinden van een passend verzuimsysteem. Daarom weten we precies wat de aanbieders wel en niet te bieden hebben.

Hoe werkt het?
Wij brengen eerst uw wensen in kaart en selecteren daarna de drie best passend verzuimsystemen. Hier vragen we uitgebreide informatie op.

U ontvangt van ons een vergelijkingsrapport inclusief 3 maatwerkoffertes en gaat zo goed voorbereid in gesprek met deze aanbieders. We helpen u ook om de juiste vragen te stellen. Zo kunt u echt een onderbouwde keuze maken.

Gratis, snel en onafhankelijk
Uw persoonlijke verzuimsoftware-adviseur ondersteunt u tijdens het gehele selectieproces. Gratis, snel en gegarandeerd onafhankelijk.

  • Selecteer beste verzuimsysteem
  • 40 meest relevante criteria
  • Persoonlijk advies
  • Uitgebreid vergelijkingsrapport
  • Ontvang 3 maatwerkoffertes
  • Ruim 300 organisaties gingen u voor
  • 10x sneller dan zelf doen
  • Gratis en gegarandeerd onafhankelijk
Verzuimsystemen krijgt gemiddeld een score van4.67 over een totaal van 6 beoordelingen

Bewezen succesvol

VerzuimSystemen adviseerde vanaf 2012 al ruim 300 klanten bij het vinden van het best passende verzuimregistratiesysteem. Samen vertegenwoordigen deze organisaties ruim 350.000 medewerkers.

Overzicht

Op dit moment zijn er zo’n 20 professionele aanbieders van verzuimregistratiesystemen en add-ons, zoals triage- en agendaplanning-systemen op de markt. Wij hebben een overzicht voor u samengesteld. Een mooi begin van uw oriëntatie.

Oriëntatie

Is een verzuimsysteem iets voor uw organisatie? Met deze handige checklist ontvangt u van ons een advies of een verzuimregiesysteem binnen uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn.

Aanbesteding

Veel organisaties denken dat zij het selecteren van verzuimsoftware moeten aanbesteden met dikke documenten. Jammer, want het kan echt anders. Het resultaat? Bijna altijd een aangename verrassing over de vele mogelijkheden en aanbieders.

Direct contact met onze verzuimsystemen specialist?

"Het is altijd leuk te horen, dat je organisaties echt hebt geholpen bij het vinden van een passend verzuimsysteem. Verzuimsystemen is niet voor niets al jaren het vertrekpunt voor de selectie van een verzuimsysteem."

Marco de Zeeuw

_DSC55102

06 - 37 19 86 45
info@verzuimsystemen.nl

Snel weten welke verzuimsoftware het beste bij uw organisatie past en gelijk een maatwerkofferte opvragen bij de drie meest geschikte aanbieders van verzuimsoftware?

Veelgestelde vragen

Selectie verzuimsysteem

Zoekt u ondersteuning bij het vinden van een geschikte verzuimsysteem? Met Verzuimsystemen bespaart u veel tijd en kiest u op basis van objectieve criteria. U krijgt uw persoonlijke verzuimsystemen adviseur die u helpt bij het maken van uw keuze.

 

Verzuimsoftware vergelijken

Bewezen succesvol

Verzuimsystemen is onderdeel van HR Navigator, de grootste onafhankelijke vraagbaak op het gebied van HR. Vanaf 2009 ondersteunden wij al ruim 5.000 klanten. Bijvoorbeeld bij het vinden van leveranciers op het gebied van arbodienstverlening, preventie, hrm software of verzuimsoftware.

Meer diensten

10 jaar ervaring

Verzuimsystemen is gebaseerd op uitgebreid onderzoek onder aanbieders van verzuimsoftware. Wij kennen bovendien alle aanbieders in de markt en spreken regelmatig op directieniveau met hen over actuele thema's en ontwikkelingen.

En daar plukt u de vruchten van. Om te beginnen met een verzuimsysteem dat echt bij u past.

Meer dan
klanten
Kies uit
verzuimsystemen
Klanttevredenheid

Vragen verzuimsoftware?

Heeft u een vraag over verzuimsoftware? Stel hem gerust. Wij beantwoorden elke vraag. Stuur ons een bericht en we nemen contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook.